Share via...

Intel este în acest an partener oficial al DreamHack Bucharest 2014, cel mai mare eveniment de sport electronic din România, care are loc în perioada 26-27 aprilie la Sala Polivalentă. Toate sistemele de joc din turneele oficiale ale DreamHack sunt echipate cu procesoare din cea de-a patra generatie a familiei Intel® Core™. La aceste competiții vor participa cei mai buni gameri profesioniști din toată lumea.

“DreamHack aduce împreună cei mai cunoscuți profesioniști în gaming, iar noi le punem la dispoziție cea mai bună tehnologie cu Intel Inside®, pentru rezultate maxime în competiții. Felicitări organizatorilor DreamHack pentru aducerea în România a unui eveniment de o asemenea amploare”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel.

“Pentru un jucător este foarte important să aibă un PC performant, iar procesorul este arma secretă în obținerea de performanțe maxime și overclocking controlat. În contextul reinventării continue a PC-ului, cu performanțe superioare, gamerii au toate șansele să devină imbatabili. Cele mai noi procesoare Intel® Core™ din seria K sunt ideale pentru jucătorii care doresc rezultate excelente și să ajungă la nivelurile dorite”, a adăugat el.  

La standurile partenerilor Kingston, Maguay și RHS, participanții la DreamHack Bucharest 2014 vor putea câștiga premii surpriză, printre care procesoare Intel® Core™ i5 din cea de-a patra generație.

Intel se întâlnește cu fanii sâmbătă, 26 aprilie, la ora 13.20 pe scena DreamHack, când vor fi oferite multe premii acestora.

Mai mult, în perioada 14 și 25 aprilie toți fanii de pe pagina de Facebook a Intel România  pot câștiga sute de invitații la DreamHack, pentru a avea șansă să îi vadă pe cei mai mari gameri din lume. Pentru a afla mai multe informații despre cum pot câștiga o invitație, fanii pot intra la .