faq
Share via...

Fanii sporturilor electronice din România vor avea ocazia ca în perioada 26-27 aprilie să-i întâlnească pe unii dintre cei mai buni jucători din lume, pe lista celor ce vor urca pe scena DreamHack București 2014 aflându-se vedetele Dota 2 Dendi, XBOCT, Loda, Bone7, N0tail, H4nn1 sau legendele StarCraft II Jaedong, HerO,  Life, MC, jjakji, HyuN, TLO, Leenock,  StarDust,  MaNa sau YoDa.

Daca v-ați dorit vreodată sa vedeți live finalistele turneului Dota 2 The International, la DreamHack București  se  vor infrunta Na’Vi, Alliance, Fnatic și Cloud9, echipa Nord-Americană urmând să fie prezentă pentru prima dată la un LAN european în formație completă, ce-l include și pe românul Pittner “bOne7″ Armand.

Fanii Blizzard au ocazia să participe la turneul NESCAFÉ 3in1 HearthStone cu premii totale de 10.000 de dolari, ce va fi comentat de Octavian “Kripparian” Morosan, Dan “Frodan” Chou și Tudor “ptz” Pițigoi, printre jucători urmând să se afle Lothar, Gnimsh, ek0p sau Savjz.

În premieră va fi organizat și un turneu internațional pentru jucătoarele de League of Legends, două echipe europene urmând să se înfrunte cu reprezentantele țării noastre.

Și tot pentru fanii League of Legends avem și Cupa Liceelor, la DreamHack București 2014 bătălia urmând să se ducă între liceeni de la Colegiul National Mihai Viteazu (București), Colegiul National Octav Onicescu (București) și Colegiul Național Gheorghe Vranceanu (Bacău).

Nu au fost uitați nici pasionații de Counter-Strike: Global Offensive, ce vor putea asista la meciuri disputate între cele mai bune echipe din România.

Și anul acesta se va desfășura un concurs de cosplay ce va aduce printre voi personaje îndrăgite din jocuri video, filme sau benzi desenate.

Așa cum probabil v-ați obișnuit deja de la edițiile precedente, la DreamHack București 2014 vor fi organizate o mulțime de concursuri cu premii pentru spectatori la care poate participa oricare dintre voi.

De tombole și surprize, premii hardware sau RP-uri nu mai spunem nimic, lăsându-vă pe voi să le descoperiți în cadrul evenimentului.

Vă așteptăm așadar la DreamHack București 2014, eveniment ce se va desfășura la Sala Polivalentă în perioada 26-27 aprilie, pentru un weekend pe care cu siguranță nu-l veți uita prea curând.

Programul detaliat poate fi văzut AICI.