Share via...

Pe lângă turnelee de Dota 2, FIFA 14, Hearthstone, League of Legends, StarCraft 2 sau Street Fighter IV ce vor fi organizate în cadrul DreamHack București 2014, vizitatorii vor avea posibilitea să testeze în zona High-Tech și cele mai noi tehnologii de gaming, printre care SteamBox și prototipul Steam Controller.

Prezentate în premieră în cadrul CES 2014, dispozitivele cunoscute colectiv drept Steam Machines reprezintă viziunea studiourilor Valve Software pentru cum ar trebui să arate divertismentul în sufragerie în viitorul apropiat: un PC de mici dimensiuni, dar foarte puternic, ce rulează SteamOS și este însoțit de cel puțin un Steam Controller.

Principala schimbare adusă de Steam Controller este înlocuirea celor două stick-uri clasice cu trackpad-uri ce oferă un feedback tactil și, conform producătorilor, un control mult mai precis în timpul jocurilor.

Dar nu trebuie neapărat să-i crezi pe cuvânt. Cumpără-ți biletul și vino la DreamHack București 2014 în zona High-Tech ca să vezi cum ai putea să te joci în viitorul apropiat din confortul propriei canapele.