PGL Spring Tavern Tales se desfășoară în premieră la DreamHack Bucharest 2015

hs-players-casters

Unii dintre cei mai buni jucători de Hearthstone din lume vor ajunge la Sala Polivalentă din București pentru a se lupta într-un turneu de Hearthstone: Heroes of Warcraft – jocul digital de cărți dezvoltat de Blizzard. 

De-a lungul DreamHack Bucharest 2015, campionii cărților vor concura în PGL Spring Tavern Tales 2015 pentru premii în valoare totală de 10.000 de dolari și 115 puncte World Championship.

PGL va transmite competiția de la DreamHack Bucharest 2015 pe canalul său de Twitch cu tematică Hearthstone:  twitch.tv/pgl_hs. În rolul de casteri oficiali ai competiției care vor comenta în direct prestațiile jucătorilor de la fața locului îi vom avea alături de noi pe Marcin „Gnimsh” Filipowicz și pe Sebastian „Forsen” Fors.

Turneul PGL Tavern Tales se adresează atât profesioniștilor cât și amatorilor încrezători în talentul și norocul lor: 24 de locuri plătite au fost puse la dispoziție pentru amatori. Alte 8 locuri vor putea fi alocate în urma turneelor de calificare care vor avea loc în martie. 

 Jucătorii înregistrați împreună cu cei calificați se vor alătura unei liste de 8 vedete internaționale care vor primi o invitație directă. În total 40 de jucători se vor reuni la București, pentru turneul Tavern Tales.

Distribuția premiilor

Locul I – 4.000 dolari + 50 de puncte

Locul II – 2.000 dolari + 25 de puncte

Locurile III și IV – 1.000 dolari și 10 puncte

Locurile V – VIII – 500 de dolari și 5 puncte

Jucători invitați

Aleksandr „Kolento” Malsh
James „Firebat” Kostesich
Eugene „Neirea” Shumilin
Radu „Rdu” Dima
Thijs „ThijsNL” Molendijk
Adrian „Lifecoach” Koy
Petar „Gaara” Stevanovic
Cong „StrifeCro” Shu

Jan „Ek0p” Palys.

Turneul va folosi formatul Conquest pe toată durata sa, ceea ce va permite jucătorilor să dezvolte noi strategii și noi pachete. Vom anunța mai multe detalii în legătură cu PGL Spring Tavern Tales în curând.