Parteneri

Parteneri principali

 

telekom-alb-2

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii inovatoare, fixe şi mobile, pentru o comunitate extinsă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. În 2015, Telekom Romania a lansat noul concept comercial MagentaONE, oferind pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companii. MagentaONE înseamnă un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Prin MagentaONE, Telekom Romania și-a consolidat poziția de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C pentru companiile din România. Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Telekom este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicațiilor, cu peste 156 milioane de clienți pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe și peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 225.000 angajați la nivel mondial.

Website: www.telekom.ro
Twitter: twitter.com/telekom_ro
Facebook: www.facebook.com/telekom.romania

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 

 

Based in Corona, California, Monster Beverage Corporation is the leading marketer and distributor of energy drinks and alternative beverages. Refusing to acknowledge the traditional, Monster Beverage Corporation supports the scene and sport. Whether motocross, off-road, NASCAR, BMX, surf, snowboard, ski, skateboard, or the rock and roll lifestyle, Monster is a brand that believes in authenticity and the core of what its sports, athletes and musicians represent. More than a drink, it’s the way of life lived by athletes, sports, bands, believers and fans. See more about Monster Beverage Corporation including all of its drinks at www.monsterenergy.com.

Website: www.monsterenergy.com
Twitter: www.twitter.com/monstergaming
Facebook: www.facebook.com/MonsterGaming

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 

 

Lenovo, producătorul numărul 1 mondial de PC-uri și lider în furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, uz comercial și întreprinderi, promite utilizatorilor săi o experiență unică de gaming, prin seria Y de notebook-uri și desktop-uri, special concepute pentru pasionații de jocuri.
Sistemele din seria Y oferă cea mai buna îmbinare între performanță sporită, capacitate de overclocking, și placă video dedicată, astfel că utilizatorii au parte de cea mai intensă experiență de video gaming, fară întreruperi și alte neplăceri.

Website: www.lenovo.com/ro
Twitter: www.twitter.com/LenovoRomania
Facebook: www.facebook.com/LenovoRomania
Instagram: www.instagram.com/lenovo_romania