Share on...

În cadrul DreamHack Masters Bucharest 2014, Maguay va prezenta noua linie de sisteme de gaming Maguay GamePower, bazate pe cele mai noi procesoare Intel Haswell-E, și cea de-a noua generație nVIDIA GeForce GTX. Ca de fiecare dată, specialiștii Maguay vor ajuta gamerii interesați de achiziția unui sistem Maguay să își realizeze configurația ideală, în funcție de bugetul și necesitățile lor.

De asemenea, pentru sistemele achiziționate prin intermediul configuratorului DOMO, toți vizitatorii vor beneficia de un DISCOUNT SPECIAL DE 10%.

„Participăm pentru a treia oară la DreamHack, în calitate de partener oficial. La ultimele două ediții, sistemele de gaming Maguay au fost folosite atât de către echipa ComputerGames.ro, cât și de partenerul Logitech, care a organizat competiții cu premii în cadrul standului său. De această dată însă, la DreamHack Masters Bucharest, pe lângă showcase-ul în care vom prezenta cele mai tari sisteme de gaming din România, vom organiza și noi o secțiune de joc, unde vizitatorii vor putea câștiga premii interesante, jucând titlurile preferate.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

Mai mult, Maguay va organiza și tombola mult așteptată de vizitatorii DreamHack Masters Bucharest 2014, unde aceștia vor putea câștiga numeroase premii, oferite de partenerii DOMO, ASUS și Kingston.

FOLLOW:

www.maguay.ro