Share on...

Ești fan Dota 2, Hearthstone, StarCraft 2, Tekken Tag Tournament 2, Ultra Street Fighter 4  sau oricare alt joc video? Nu rata șansa să îți testezi puterile împotriva echipei României de Sport Electronic, pe care NESCAFÉ 3in1 o aduce la DreamHack Masters Bucharest, eveniment care va avea loc între 31 octombrie și 2 noiembrie, la Sala Polivalentă.

„NESCAFÉ 3in1 îi susține pe cei pasionați de jocurile video, care văd în ele mai mult decât o simplă distracție, respectiv strategia și creativitatea de care un jucător trebuie să țină cont. Mai mult, pentru a fi alături de această comunitate minunată, NESCAFÉ 3in1 aduce echipa României de Sport Electronic la DreamHack Masters Bucharest, pentru ca toți doritorii să-și testeze abilitățile împotriva lor”, a declarat Andreas Kouroumalis, Business Manager Beverages, Nestle România.

Alege-ți o stategie pe care să o folosești pe câmpul de luptă, upgradează-ți skill-urile și descoperă noi metode prin care poți să-ți îngenunchezi adversarii! Măsoară-ți forțele împotriva „electricolorilor” și demonstrează că sporturile electronice sunt un fenomen ce fascinează o lume-ntreagă.

Vrei și tu să participi? Testează-ți IQ-ul de gamer și poți câștiga premii oferite de NESCAFÉ 3in1 – susținătorul comunității de gameri din România. Intră pe pagina de și accesează aplicația Gamer IQ.

Vino să-i întâlnești și să le urezi succes celor mai buni gameri din România, pe care NESCAFÉ 3in1 îi trimite la Campionatul Mondial de Sport Electronic, desfășurat în grandioasa arenă Crystal Hall, din capitala azeră Baku, între 13 și 16 noiembrie. Țara noastră va fi reprezentată la toate cele 5 categorii de către nume importante ale eSportului.