Standul TP-Link de la Dreamhack Bucharest 2016: turnee, tehnologie, distracție

tp-link-image

TP-Link, producător de echipamente de netwoking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, va asigura și de aceasta data soluția de rețea pentru competițiile de gaming din cadrul Dreamhack Bucharest 2016. 

Standul TP-Link de la Dreamhack Bucharest 2016: League of Legends, Droids, Hearthstone și Cosplay

tp-link-image-2TP-Link, continuă tradiţia de a susţine gamerii și pasionații de tehnologie şi pregăteşte și pentru această ediție Dreamhack un stand dedicat cu multe surprize, competiții și give away.

Astfel, cei care vizitează standul TP-Link vor putea participa la un concurs inedit cu droizi și vor putea câştiga premii importante participând la competiţiile de League of Legends 1v1 și Hearthstone 1v1 organizate zilnic la standul TP-Link, dar și la concursul de Cosplay.

Gazda evenimentelor de gaming va fi și de această dată Lucian “IceMan Lucky” Dinescu. Mai mult, vino la standul nostru și îl poți provoca și de aceasta dată la un meci de League of Legends 1v1.

Te numeri printer cei 50 de milioane de jucători de Hearthstone din întreaga lume? Te așteptăm să ne câștigi premiile la tradiționalul turneu de HearthStone 1v1 organizat la standul TP-Link.

tp-link-image-3TP-Link prezintă la Dreamhack primele trei modele de telefoane și primul router AD din lume

Tot în cadrul Dreamhack Bucharest 2016, TP-Link prezintă în premieră publicului larg din România prima serie de smartphone-uri Neffos. Veți putea admira și testa modelele Neffos C5L, Neffos C5 și Neffos C5 Max, dar și primul router multi-band din lume bazat pe tehnologia wireless 802.11ad—cea mai puternică tehnologie wireless disponibilă la ora actuală.

Toate dispozitivele vor fi expuse pentru public la standul TP-Link pe toată durata celor trei zile de Dreamhack.

Nu în ultimul rând, TP-Link va participa și la PGL Adventure, vă așteptăm în fiecare zi la standul TP-Link pentru misiunea de la standul nostru. Ne vedem la DreamHack!

tp-link-image-1