Share on...

Atmosfera interactivă a unui LAN Party este incomparabilă. De aceea, DreamHack Masters Bucharest 2014 va include pentru prima oară și o zonă „Bring Your Own Computer” (BYOC), unde doritorii vor avea parte timp de trei zile de o experiență de neuitat.

Participanții vor avea posibilitatea să își aducă propriul PC sau laptop pentru a se juca împreună cu prietenii sau cu alți participanți cele mai populare titluri ale momentului. DotA 2, League of Legends, Smite, Team Fortress 2, Left 4 Dead, StarCraft 2, Diablo 3, Torchlight 2, Portal 2 sau Need for Speed, posibilitățile sunt nenumărate. Iar turneele ad-hoc organizate pe durata evenimentului vor ține miza la cote înalte.

Biletele pentru zona BYOC pot fi achiziționate online prin intermediul shop.computergames.ro. Primele 20 de bilete cumpărate vor avea un preț promoțional de numai 199 de lei. Mai mult, fiecare dintre cei 50 de pionieri BYOC va primi câte un Surprise Bag, cu produse în valoare de cel puțin 100 de lei.

Așa că ia-ți PC-ul sau laptop-ul și vino la primul BYOC DreamHack Masters Bucharest, organizat la Sala Polivalentă între 31 octombrie și 2 noiembrie!

Pentru mai mult informații despre zona BYOC și facilitățile oferite, vă recomandăm să citiți atât răspunsurile pentru cele mai frecvente întrebări, cât și regulamentul de participare.