Share on...

În luna aprilie a acestui an, DreamHack București 2014 a strâns la un loc foarte mulți pasionați de eSports atât în Sala Polivalentă, cât și în mediul online. De la an la an, numărul participanților a crescut vizibil, iar în primăvară Sala Polivalentă a părut de multe ori neîncăpătoare. Spectacolul digital organizat în perioada 26-27 aprilie i-a atras pe fanii jocurilor Multiplayer Online Battle Arena, Real Time Strategy sau First Person Shooter.

Organizarea evenimentului a necesitat instalarea a sute de PC-uri, mii de dispozitive electronice și kilometri de cablu, pentru a oferi tuturor participanților o experiență de neuitat.

Și nu ne oprim aici! În această toamnă vrem să inaugurăm la DreamHack Masters și zona BYOC, unde participanții vor avea posibilitatea să își aducă propriul PC sau laptop pentru a se juca împreună cu prietenii cele mai populare titluri ale momentului.

Biletele pentru zona BYOC pot fi achiziționate online prin intermediul shop.computergames.ro. Primele 20 de bilete cumpărate au un preț promoțional, de numai 199 de lei. Toți cei 50 de pionieri BYOC vor primi câte un Surprise Bag, cu produse în valoare de cel puțin 100 de lei.

Pentru mai mult informații despre zona BYOC și facilitățile oferite, vă recomandăm să citiți atât răspunsurile pentru cele mai frecvente întrebări, cât și regulamentul de participare.