Share on...

Aşa cum ne-au obişnuit la ultimele ediţii, cei de la Logitech au în plan o sumedenie de activităţi şi evenimente la standul lor din cadrul Dreamhack Masters Bucharest 2014.

Agitaţia cu care ne-au obişnuit în trecut la booth-ul lor va fi susţinută de deja celebrele competiţii care îi adună pe cei mai înfocaţi gameri. Aceștia vor încerca să răzbată în jocurile Dota 2, League of Legends şi CS:GO şi să plece acasă cu premii mult râvnite, precum ultimele gadget-uri de gaming Logitech. Tastaturile de gaming G710+, G510s şi G19s și mouse-urile G502 Proteus Core şi Hyperion Fury G402 vor fi armele de încredere în aceste confruntări extrem de animate, comentate live la stand. Atenţie, vor fi 8 PC-uri, nu doar 4 cum se întâmpla până acum, precum şi setup-uri de racing!

Pentru că nu doresc să dezvăluie încă toate surprizele, cei de la Logitech ne spun doar atât: standul lor va fi un loc unde se vor întâlni cei mai aprigi gameri, cei mai devotaţi căutători de comori şi cei mai inventivi cosplayeri. Iar dacă vreţi ca şi frigiderul vostru să ştie că aţi fost la Dreamhack Masters Bucharest, veniţi la booth-ul Logitech pentru a face o fotografie magnetică. Veți găsi acolo multe alte “goodies”: tricouri, căciuli, insigne şi premii surpriză.

Iar pentru că pe 31 octombrie este Halloween, cei de la Logitech ne promit un treat pe măsură, pentru că de trick nici nu se mai pune problema. 

În imagine, câştigătoarea concursului de cosplay organizat la standul Logitech din cadrul DreamHack Bucharest (26-27 aprilie 2014).