Share on...

A mai rămas mai puțin de o lună până la DreamHack Masters Bucharest 2014, iar astăzi avem plăcerea să dezvăluim prima echipă internațională care va urca pe scena Sălii Polivalente, în turneul DotA 2 Champions League Season 4: Team Empire.

Team Empire este o prezență constantă în turneele internaționale de top și se numără printre echipele aflate „pe val” în 2014. Campioni en-titre ai DotA 2 Champions League, Team Empire s-au numărat printre echipele invitate la The International 2014.

Pasionații de DotA 2 îi vor putea urmări pe Silent, Mag, Solo, ALWAYSWANNAFLY și Resolut1on în acțiune la Sala Polivalentă din București, între 31 octombrie și 2 noiembrie.

Patru dintre cele mai bune echipe internaționale – trei din Europa și una din Statele Unite ale Americii, se vor lupta timp de trei zile pentru premii în valoare totală de peste 70.000 de dolari. Calificările DotA 2 Champions League nu s-au încheiat încă, însă Team Empire sunt deja matematic calificați, așadar vor participa în faza finală a competiției, la DreamHack Masters Bucharest.

Prin intermediul biletului digital disponibil în Dota 2 Store, fanii din întreaga lume au posibilitatea de a urmări meciurile DotA 2 Champions League direct din joc și își pot susține echipele preferate. Curierul Basim poate fi deblocat imediat după achiziționarea biletului digital.

Biletele de spectatori pentru DreamHack Masters Bucharest 2014 sunt disponibile prin intermediul shop.computergames.ro și www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Evenimentul este prezentat de Telekom Romania, NESCAFÉ 3in1, Need for Seat și ComputerGames.ro.