Share via...

DESPRE HOTEL INTERCONTINENTAL

Situat în centrul Capitalei, la câțiva pași de Teatrul Național, Universitatea București și Centrul Vechi, Intercontinental a fost desemnat hotelul oficial pentru DreamHack București 2014.

Peste 200 de camere vor sta atât la dispoziția vizitatorilor, cât și a echipelor și jucătorilor profesioniști la prețuri foarte avantajoase, tarifele incluzând și micul dejun în Corso Brasserie.


PREȚURI ȘI REZERVĂRI

  • Cameră single – 50 euro / noapte
  • Cameră double – 55 euro / noapte

Aceste tarife preferențiale includ micul-dejun în Braseria Corso, taxele (TVA și taxa de oraș), acces la Internet și la Clubul de Sănătate situat la etajul 22 al hotelului.

Oferta este valabila pentru rezervari facute pana pe data de 22 aprilie 2014. Pentru a rezerva o cameră, vă rugăm să folosiți următorul link.

ATENȚIE! ComputerGames.ro recomandă rezervarea camerelor până pe data de 4 aprilie cel târziu! După această dată, există riscul ca toate camerele să fie ocupate.

CHECK-IN – 14:00 PM

CHECK-OUT – 12:00 PM Late Check Out este disponibil


INFORMAȚII HOTEL:

  • Telefon recepție –
  • Adresă –  Bulevardul Nicolae Bălcescu Nr. 4
  • Website


CUM AJUNG LA SALA POLIVALENTĂ DE LA HOTEL?

Cu taxiul: solicitați la recepție chemarea unui Taxi. Toate taxiurile chemate vor avea prețul de 1.40 lei / km.

Cu autobuzul: după ieșirea din hotel, traversați bulevardul pentru a ajunge în stația RATB. Luați mașina 381 și coborâți în stația Palatul Național al Copiilor. După ce coborâți, trebuie să vă întoarceți câțiva metri pentru a găsi intrarea pe Calea Piscului în partea stângă, ce urcă spre Sala Polivalentă.

Cu metroul: luați metroul în direcția Berceni din stația Universitate și coborâți la stația Constantin Brâncoveanu. Odată ajunși la suprafață, Calea Piscului se află în partea stângă, în spatele fast-food-ului McDonalds. Odată ajunși pe Calea Piscului, intrați în Orășelul Copiilor și urmați drumul principal timp de aproximativ 10 minute, până la Sala Polivalentă.