Share via...

Mionix, celebrul brand suedez de periferice de gaming premium participa pentru prima data la Dreamhack București. Un partener traditional al editiilor suedeze de Dreamhack, anul acesta Mionix a decis sa participe si la editia din Romania pentru a da posibilitatea gamerilor romani sa testeze toate produsele noi, recent lansate.

Astfel, la Dreamhack București 2014, in premiera mondiala, veti avea posibilitatea sa testati mouse-ul MIONIX AVIOR SK – noul mouse de gaming al cunoscutei echipe de gaming profesionist SK Gaming. Din luna aprile, Mionix este sponsor oficial al echipei SK Gaming si acesta este primul produs realizat impreuna cu gamerii profesioniti din cadrul echipei SK, precum si mouse-ul oficial al echipei, utilizat de toti membrii sai.

Pe langa acest model veti putea testa si restul gamei de mouse-uri MIONIX – NAOS si AVIOR precum si noul model de casti NASH 20, lansate de curand. Realizate dupa mai mult de un an de teste, castile NASH 20 vin sa completeze gama pro de periferice de gaming a celor de la MIONIX. Cu un design extrem de confortabil si cu difuzoare “audiophile grade”, castile NASH 20 sunt o alegere perfecta pentru sesiunile lungi de gaming sau pentru a asculta muzica.

Pentru gamerii romani, MIONIX a pregatit si doua turnee de gaming dotate cu importante premii. Astfel, sambata, pasionatii de Starcraft 2 se vor duela intr-un turneu 1 vs 1 (32 de jucatori) pentru a castiga noul MIONIX AVIOR SK, iar duminica fanii League of Legends vor putea participa la un tuneu 5 vs 5.