Share via...

În acest an, Logitech organizează la booth-ul său o competiţie de cosplay unde cele mai creative şi bine argumentate costume vor fi premiate. Câştigătorii vor fi desemnaţi ambasadori ai Logitech în 2014.

cos                       play

Să le luăm pe rând. Ce înseamnă bine argumentate? Cosplayerii vor veni în faţa unei camere de filmat şi a publicului şi vor încerca să-i convingă pe spectatori că sunt întruchiparea pe pământ a personajelor reprezentate. Au la dispoziţie nu mai mult de 30 de secunde în care doar un gest, bine gândit, poate stârni valuri de aplauze. Cu cât mai multe şi intense aplauzele, cu atât mai mari şansele de a câştiga. Acestea vor fi analizate de un decibelometru conectat la un televizor, care va afişa live intensitatea aplauzelor şi apoi scorul obţinut de fiecare personaj. Filmuleţele vor fi share-uite pe pagina de Facebook a Logitech. Cele mai aplaudate trei personaje vor deveni ambsadori ai Logitech in 2014.

Ce înseamnă să fii ambasador Logitech? Cei trei câştigători ai competiţiei de cosplay vor fi primii români care vor primi, la momentul lansării lor globale, cele mai aşteptate 3 dispozitive Logitech din acest an.

Crezi că într-o altă viaţă ai fost Daenerys Targaryen din Games of Thrones, Ahri din League of Legends sau Demon Hunter din Diablo III, atunci te invităm să îţi dezvălui personalitatea şi puterile ascunse duminică, 27 aprilie, la DreamHack București, la booth-ul Logitech.