intercontinental-hotel
Share on...

DESPRE HOTEL INTERCONTINENTAL

Situat în centrul Capitalei, la câțiva pași de Teatrul Național, Universitatea București și Centrul Vechi, Intercontinental a fost desemnat hotelul oficial pentru DreamHack Masters Bucharest 2014.

Peste 200 de camere vor sta atât la dispoziția vizitatorilor, cât și a echipelor și jucătorilor profesioniști la prețuri foarte avantajoase, tarifele incluzând și micul dejun în Corso Brasserie.


PREȚURI ȘI REZERVĂRI

  • Cameră pentru 2 persoane – 55 euro / noapte

Acest tarif preferențial include micul-dejun în Braseria Corso, taxele (TVA și taxa de oraș), acces la Internet și la Clubul de Sănătate situat la etajul 22 al hotelului.

Pentru a rezerva o cameră, vă rugăm să folosiți următorul link.

ATENȚIE! ComputerGames.ro recomandă rezervarea camerelor până pe data de 10 octombrie cel târziu! După această dată, există riscul ca toate camerele să fie ocupate.

CHECK-IN – 14:00 PM

CHECK-OUT – 12:00 PM Late Check Out este disponibil


INFORMAȚII HOTEL:

  • Telefon recepție –
  • Adresă –  Bulevardul Nicolae Bălcescu Nr. 4
  • Website


CUM AJUNG LA SALA POLIVALENTĂ DE LA HOTEL?

Cu taxiul: solicitați la recepție chemarea unui Taxi. Toate taxiurile chemate vor avea prețul de 1.40 lei / km.

Cu autobuzul: după ieșirea din hotel, traversați bulevardul pentru a ajunge în stația RATB. Luați mașina 381 și coborâți în stația Palatul Național al Copiilor. După ce coborâți, trebuie să vă întoarceți câțiva metri pentru a găsi intrarea pe Calea Piscului în partea stângă, ce urcă spre Sala Polivalentă.

Cu metroul: luați metroul în direcția Berceni din stația Universitate și coborâți la stația Constantin Brâncoveanu. Odată ajunși la suprafață, Calea Piscului se află în partea stângă, în spatele fast-food-ului McDonalds. Odată ajunși pe Calea Piscului, intrați în Orășelul Copiilor și urmați drumul principal timp de aproximativ 10 minute, până la Sala Polivalentă.