press-960x300
Share on...

Jurnaliștii care doresc să solicite o legitimație de presă pentru DreamHack Masters Bucharest 2014 sunt invitați să completeze formularul de mai jos cu informațiile necesare.

Jurnaliștii acreditați beneficiază de acces și în zona de presă, unde vor avea la dispoziție toate resursele tehnice necesare, inclusiv conexiune la Internet de mare viteză.

Apasă aici pentru a citi termenii și condițiile pentru acreditarea la DreamHack Masters Bucharest 2014

I. Solicitare
II. Verificare
III. Notificare
IV. Confirmare

I. Solicitare

Formularul de acreditare online pentru DreamHack Masters Bucharest va fi disponibil în perioada 8 septembrie – 28 octombrie. Solicitările care vor fi trimise după data limită nu vor fi luate în considerare.

 1. Reprezentanții media trebuie să se asigure cu informațiile oferite sunt corecte, complete și pot fi verificate.
 2. Solicitările de acreditare ce nu conțin un link de coverage pre-eveniment pentru DreamHack Masters Bucharest 2014 nu vor fi luate în considerare. Dacă doriți mai multe informații despre eveniment, vă recomandăm să descărcați Press Kit-ul ce va fi actualizat săptămânal cu noi informații și imagini.
 3. Fiecare membru al echipei media trebuie să completeze separat formularul (fotografi, cameramani etc).
 4. După trimiterea solicitării, reprezentanții media vor primi un e-mail de confirmare.

II. Verificare

 1. Organizatorii își rezervă dreptul de a solicita informații suplimentare, dacă sunt considerate necesare pentru validarea acreditării.
 2. Dacă organizatorii nu pot verifica asocierea unui jurnalist cu publicația în numele căreia solicită acreditarea, solicitarea va fi respinsă.
 3. O acreditare obținută pentru evenimentele precedente DreamHack nu garantează acreditarea și în acest an.
 4. Datorită nivelului mare de interes, procesarea solicitărilor poate să dureze câteva zile.

III. Notificare

1. Reprezentanții media vor fi notificați via e-mail dacă solicitarea de acreditare a fost aprobată sau nu.
2. Dacă acreditarea este oferită, reprezentantul media în cauză va primi un bilet special.
3. Dacă acreditarea este refuzată, puteți participa în continuare la eveniment, însă va fi nevoie să cumpărați un bilet.
4. Dacă doriți să ne trimiteți mai multe informații pentru acreditare sau doriți să știți motivul pentru care solicitarea a fost respinsă, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa .

IV. Confirmare

 1. Dacă solicitarea de presă este aprobată, veți primi biletul special via e-mail.
 2. Biletul va fi trimis în format .pdf. El trebuie tipărit (nu neapărat color) și prezentat la intrarea Sălii Polivalente, unde va fi înlocuit cu o brățară ce trebuie purtată pe toată durata evenimentului.
 3. Brățările de presă oferă acces VIP la DreamHack Masters Bucharest – pe toată durata celor trei zile și inclusiv la after-party. Dacă solicitarea de acreditare este aprobată, achiziționarea unui bilet standard nu va mai fi necesară
 4. Brățările de presă nu pot fi transferate unei alte persoane

Fields marked with a * are required.

Deoarece procesarea formularului poate dura câteva secunde, vă rugăm să așteptați încărcarea paginii de confirmare după ce apăsați butonul "Solicită acreditarea".