Share on...

„Unic” este un termen deseori folosit în descrierea evenimentelor, dar când vorbești despre DreamHack nu există un alt adjectiv mai potrivit.

Indiferent că urmărești un show de cosplay, participi într-un turneu 1v1, testezi gadget-uri sau trăiești la intensitate maximă meciurile din turneele de eSport dotate cu premii de zeci de mii de dolari, DreamHack are ceva de oferit pentru toată lumea.

Pentru că DreamHack înseamnă jocuri, Internet de mare viteză, sporturi electronice, turnee internaționale, entuziasm, comunicare și divertisment digital, toate amestecate într-un festival hipnotizant ce oferă anual vizitatorilor o experiență unică în lume.

Organizat anual începând cu 2012, DreamHack București aduce în România cei mai buni jucători profesioniști din întreaga lume, în turnee unde fanii pot să-i urmărească în acțiune pe scenă sau chiar în zona de turneu.

La rândul lor, jucătorii și echipele din România au posibilitatea să-și măsoare forțele împotriva unor adversari de talie mondială și să demonstreze că sporturile electronice sunt un fenomen ce nu trebuie ignorat.

starcraft-2-area alliance-dota-2-stage cloud9-dota-2-stage 

Pe lângă șansa de a-și vedea jucătorii preferați, la DreamHack București spectatorii mai au parte de concursuri, tombole, oferte speciale din partea partenerilor oficiali, show-uri de cosplay și multă distracție.

tombole standuri-2 standuri

Altfel spus, o experiență unică ce trebuie trăită pentru a fi înțeleasă cu adevărat.